top of page
Εικόνα συγγραφέαTassos Pikounis

Δοκιμάστε Δωρεάν Σκούρα και Ντουράκη το Σαββατοκύριακο… προφταίνετε!

Αυτή ήταν εβδομάδα Σκούρα στο House of Wine, αλλά και εβδομάδα του κρητικού οινοποιείου Ντουράκη! Που σημαίνει ότι, όποιος πήγαινε στην «φυσική» κάβα του, μπορούσε να δοκιμάσει 4 κορυφαία κρασιά του Οινοποιείου Σκούρα, και άλλα 4 υπέροχα κρασιά του οινοποιείου Ντουράκη… και που μπορεί ακόμα να το κάνει, βέβαια, αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου.


Εγώ πάντως πήγα και τα δοκίμασα όλα! -ΟΚ, κάποια τα ξαναδοκίμασα… και τα 8 ήσαν υπέροχα!



Η εξαιρετική «Νεμέα Σκούρα», το «Πέπλο», ένα απο τα κορυφαία ελληνικά ροζέ φαγητού, και 2 λευκά: οι «Πόρτες», ενα θαυμάσιο μοσχοφίλερο και βέβαια, το σπουδαίο «Viognier Σκούρα» σας περιμένουν στο #inthehouse bar του House of Wine!




Μπορείτε επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο να δοκιμάσετε το «άpus», ένα θαυμάσιο νέο λευκό κρασί από την ερυθρή κρητική ποικιλία «Ρωμέικο» του Οινοποιείου Ντουράκη που προσωπικά με εντυπωσίασε! Ενα εξαιρετικό Blanc de Noir, με χρυσό χρώμα, ωραία οξύτητα, πιπεράτο, ωραία επίγευση, τέλειο για ψαρικά, και σε προσιτή τιμή!



Μπράβο στην πολύ αγαπητή Εύη Ντουράκη και τους συνεργάτες της για το ωραίο κρασί, και διπλό μπράβο για τη όχι και τόσο εύκολη  οινοποίηση λευκού κρασιού απο ερυθρή ποικιλία, προσωπικά σπάνια βλέπω να πετυχαίνουν αυτές οι προσπάθειες!



Στην υγειά σας!


11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας! Θα μπορούμε έτσι να σας ενημερώνουμε για νέα άρθρα που μπορεί  να σας ενδιαφέρουν!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποτεδήποτε.

bottom of page